Het kantoor

Salva Schaderecht

Het advocatenkantoor voor aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht

Salva Schaderecht helpt particulieren en bedrijven met allerlei zaken over aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht.

Salva Schaderecht is er voor u of uw bedrijf als er een schadevergoeding moet worden geclaimd, bijvoorbeeld na een ongeluk, een vernieling, een brand, een misdrijf of na welk soort schade dan ook.

Wordt u of uw bedrijf zelf aansprakelijk gesteld en is dat niet terecht of klopt de geclaimde schade niet? Dan helpt Salva Schaderecht u met het verweer.

Heeft de verzekeraar dekking afgewezen? Salva Schaderecht helpt u of uw bedrijf alsnog verzekeringsdekking te krijgen. Lees hier meer over de specialisaties van Salva Schaderecht als:

Direct en persoonlijk contact

Het contact met Salva Schaderecht is direct en persoonlijk. U krijgt uw advocaat direct aan de telefoon, contact via e-mail of WhatsApp.

Kosten vooraf duidelijk

In letselschadezaken betaalt de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij de kosten.

In andere zaken hoort u vooraf wat de kosten zullen zijn. Dat lukt niet altijd in een eerste gesprek. Soms is daar wat meer informatie voor nodig. Maar voordat de opdracht wordt gegeven weet u wat u aan kosten kunt verwachten. Zo weet u van te voren waar u aan begint en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Lees hier meer over de kosten van Salva Schaderecht.

Snel antwoord

Salva Schaderecht reageert snel op uw vragen zodat u op tijd weet waar u aan toe bent. Salva Schaderecht levert het werk af binnen de afgesproken tijd.

Werkzaam door heel Nederland

Salva Schaderecht is werkzaam door heel Nederland. Dat betekent dat cliënten overal in Nederland geholpen kunnen worden en dat er in iedere rechtbank of gerechtshof in Nederland een rechtszaak kan worden gevoerd. Het betekent ook dat u thuis kan worden bezocht voor een kennismaking en een inventarisatie van uw zaak (bijvoorbeeld bij letselschade).

Heldere en eerlijke adviezen

Salva Schaderecht zal u zo helder en eerlijk mogelijk adviseren over uw rechten. Dit helpt u bij het maken van belangrijke keuzes in uw zaak: ‘wel of niet naar de rechter?’, ‘wel of niet een schikking treffen?’ etc.

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 085 800 8080, stuur een e-mail naar info@salvaschaderecht.nl of vul het contactformulier in.

Komt u liever langs? Het kantoor is gevestigd aan de aan de Jansbuitensingel 7, 6811 AA Arnhem.

U hoort direct of en hoe snel u kan worden geholpen en wat het zal kosten. U krijgt direct en persoonlijk contact en bij Salva Schaderecht weet u dat iedere zaak telt.

Algemene kantoorinformatie

Salva Schaderecht Advocatuur B.V. (KVK 93240899) is gevestigd te Arnhem.

Peter van Huizen is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Het BAR-nummer van Peter van Huizen is A26505.

Peter van Huizen staat bij de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven als advocaat verzekeringsrecht en als advocaat  letselschaderecht.

Salva Schaderecht Advocatuur B.V. is verzekerd tegen het risico van beroepsaansprakelijkheid bij AIG Europe S.A. Netherlands Branch, Rivium Boulevard 216-218, 2909 LK Capelle aan den IJssel.

Polisnummer 30.19.19085

Het kantoor is niet aangesloten bij een stichting derdengelden.

 

Menu